ÜYE GİRİŞİ

Diyalogo
Diyalogo - Alibaba
Dünya Ticaretini Alibaba ile Elinizde Tutun

dış dünyaya açılan kapıDış Dünyaya açılan kapının anahtarlarına nasıl sahip olurum?

Nasıl Alibaba üyesi olurum?

Alibaba’nın sizle buluşturduğu 40 milyonun üzerinde firma ile ticarete hemen başlayabilmek için üyelik gerekir ve üyelik ücretsizdir. B2B’ye başlamak için öncelikle ücretsiz Alibaba hesabınızı oluşturmanız gerekmektedir. 1 dakikadan az sürede üyeliğinizi oluşturarak B2B’ye hazır olacaksınız. Artık firmanızı tanıtıp, ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.

•

• Üye olduktan ya da üye iseniz giriş yaptıktan sonra Gold Supplier avantajlarından yararlanmak için kaydınızı yapabilirsiniz. Gold Supplier ürününü kredi kartı ile online olarak satın alabileceğiniz gibi banka havalesi de yapabilirsiniz. Ayrıca alternatif ödeme seçenekleri için Diyalogo satış ekibi ile iletişim kurabilir ya da iletişim bilgilerinizi bırakarak uzmanlarımızın size erişmesini sağlayabilirsiniz. Ödeme işlemi gerçekleştiğinde, üyeliğiniz ile ilgili, sizi yönlendirecek olan bir bilgi maili alacaksınız.

Erişim bilgilerimiz:
    Email: alibabasatis-destek@diyalogo.com

• Diyalogo.com size alternatif online ödeme seçenekleri sunmaktadır.
    • Banka havalesi : Başvuru adımlarında banka havalesini seçtiğinizde size ödemeyi yapabileceğiniz hesap seçenekleri sunulmaktadır. Hesaplar otomatik olarak kontrol edilmekte olup hesaba havale olduğunda üyelik başvurunuz yapılmış olacaktır.
    • Kredi kartı : Web sitesinden online peşin ödeme yapabileceğiniz gibi taksit seçenekleri için satış ekibimiz ile temasa geçebilirsiniz.
  • Kredi kartı veya havale ile ödemenizi yaptıktan sonra otomatik ödeme doğrulama aşamasına geçmiş olursunuz. Bu aşamada tutar ve fatura bilgileriniz kontrol edilir ve ödeme onayından sonra faturanız otomatik olarak kesilir.

• Ödemeniz ve ödeme doğrulama sürecinizin tamamlanması ile kimlik doğrulama süreciniz başlar. Kimlik doğrulama süreci, 3.parti denetim firmaları tarafından gerçekleştirilir, süreç ile ilgili size destek@diyalogo.com adresinden bir bilgilendirme dokümanı gönderilir. Bu dokümanı takiben 15-20 iş günü içerisinde denetim firması e-posta ve telefon yolu ile vermiş olduğunuz telefon numarasından sizinle bağlantı kurar. Kimlik doğrulama için firmanın kayıtlı unvan, adres ve telefon bilgileri denetlenir, gerekli durumlarda ilgili belgeler talep edilir ve firma yetkilisi olarak belirtilen kişinin yetkisi kontrol edilir. Bu aşama Türkçe/İngilizce yapılmaktadır.
  •
  • Belgelerinizi eksiksiz ve zamanında, 3. parti denetleme firmasına ilettiğiniz takdirde, üyeliğiniz onaylanacak ve bu aşamayı başarı ile tamamlamış olacaksınız. Üyeliğinizin aktifleşmesi için, denetçi firma tarafından kimlik doğrulama sürecinizin başarıyla tamamlandığına dair, Alibaba.com’a bilgi gönderilir.

Denetim firmasına göndermiş olduğunuz belgelerinizde, eksik veya yanlış bilgi olması durumunda kimlik doğrulama süreciniz başarısız olur. Bu durumda;
    • Eksik belgeleri tamamlayıp tekrar başvurabilirsiniz, bu durumda ek bir hizmet bedeli alınmaktadır.
    • Başvurunuzu iptal edebilirsiniz, bu durumda hizmet bedeli düşülerek hesabınıza para iadesi yapılacaktır.

Kimlik doğrulama sürecinizin başarı ile tamamlanmasından sonra, üyeliğinizin aktifleşmesi 2 iş günü içerisinde Alibaba.com tarafından gerçekleştirilir. Böylece, Alibaba.com avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Ücretli üye olmak için ne tür belgeler gerekmektedir?

# Kurum Tipi Gereken Belgeler
1 Özel Firma
  • Eğer yetkili kişi şirket sahibi veya üst düzey yetkili değilse
  • Yetki Belgesi ( Letter of Authorization) [LoA]
  • İmza Sirküleri
  • O işyerine ait Telefon Faturası Kopyası
2 İş Ortaklığı
  • O işyerine ait Telefon Faturası Kopyası
63 Yalnızca Mal Sahipliği
  • O işyerine veya şahsa ait Telefon Faturası Kopyası

Süreçle ilgili her hangi bir soru veya sorununuzda destek alabilmek için destek ekibimizle iletişim kurabilirsiniz.
E-mail:destek@diyalogo.com
Tel: 90 216 6450809- 4416/4522 (destek)

Ücretli üyelik bedelini nasıl öderim?

Kredi kartınız veya havale ile ödemenizi gerçekleştirebilir ve Alibaba.com’un sadece Türk tedarikçilerine sunduğu 5 taksit kampanyasından yararlanabilirsiniz. Kullanabileceğiniz kartlar alfabetik sıraya göre Axess, Bonus, Maximum ve World Card olabilir.

Ayrıca, ihracatın artırılması amacı ile e-ticaret sitelerine verilen üyelik giderleri desteği kapsamında, devlet yardımından yararlanabilirsiniz. Bu kapsamda, Ekonomi Bakanlığı satın almanızın %70’ ini karşılıyor.

Daha detaylı bilgi almak için destek@diyalogo.com'a e-posta atabilir,
+90 216 645 08 09 nolu telefonu arayabilir, talep formunu doldurarak sizi geri aramamızı sağlayabilirsiniz.
(Pazartesi-Cuma, 9:00-18:00, GMT+2) - Faks: +90 216 645 08 08